Από το Pandora’s Kitchen
Υλικά:
- 200γρ βούτυρο
- 1 ανθότυρο Μαστέλο
- 30 γρ. Κατσικάκι Μαστέλο τριμμένο
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη ή λιγότερο σύμφωνα με το γούστο σας
- 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό κανέλα
- 1 πακέτο κρούστα χωριάτικο φύλλο
Εκτέλεση:
- Αλείφουμε ένα ένα τα φύλλα με βούτυρο και τα γεμίζουμε με την γέμιση που έχουμε χτυπήσει στο μίξερ για 5 λεπτά (το ανθότυρο, το τριμμένο τυρί, την άχνη και την κανέλα).
- Τυλίγουμε πουράκια.
- Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρουμε χλιαρά πασπαλίζοντας με άχνη και κανέλα.