Από το Pandora’s Kitchen

Υλικά:

  • 200γρ βούτυρο
  • 1 ανθότυρο Μαστέλο
  • 30 γρ. Κατσικάκι Μαστέλο τριμμένο
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη ή λιγότερο σύμφωνα με το γούστο σας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό κανέλα
  • 1 πακέτο κρούστα χωριάτικο φύλλο

 

Εκτέλεση:

  1. Αλείφουμε ένα ένα τα φύλλα με βούτυρο και τα γεμίζουμε με την γέμιση που έχουμε χτυπήσει στο μίξερ για 5 λεπτά (το ανθότυρο, το τριμμένο τυρί, την άχνη και την κανέλα).
  2. Τυλίγουμε πουράκια.
  3. Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να ροδίσουν.
  4. Σερβίρουμε χλιαρά πασπαλίζοντας με άχνη και κανέλα.