Συνταγή από Mrs Olivespoon

Συνδυασμός γλυκού αλμυρού με άρωμα Χίου όλα σε ένα πιάτο. Είναι αυτές οι γεύσεις και τα αρώματα που σε ταξιδεύουν και σε μαγεύουν.
Γι αυτό διάλεξα το αγαπημένο μου αγελαδινό Μαστέλο για να δώσει αυτό το μαγικό αποτέλεσμα!

Υλικά

  • 5 φύλλα κρούστας
  • 200γρ. Μαστέλο αγελαδινό
  • Μαρμελάδα μανταρίνι
  • Λικέρ μαστίχα
  • Ελαιόλαδο
  • Παπαρουνόσπορος

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα φύλλα στη μέση και το Μαστέλο σε μπαστουνάκια.
  2. Βουτάμε κάθε μπαστουνάκι τυριού μέσα σε ένα μπολ με λίγο λικέρ μαστίχα.
  3. Βάζουμε ένα μπαστούνι σε κάθε μισό φύλλο και τυλίγουμε σε ρολό.
  4. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο πριν τυλίξουμε και λίγο από πάνω. Πασπαλίζουμε με παπαρουνόπορο.
  5. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρώμα.

Σερβίρισμα

Σερβίρουμε όπως είναι ζεστά με μαρμελάδα μανταρίνι! Θα ευχηθώ καλή απόλαυση!