Από το Let’s treat ourselves
Ανοίγουμε 1 φύλλο σφολιάτας και το αλείφουμε με αυγό και γάλα.
Πασπαλίζουμε το μισό φύλλο με τριμμένο τυρί και το καλύπτουμε με το άλλο μισό δημιουργώντας ένα φάκελο.
Κόβουμε λωρίδες και στην συνέχεια τις στρίβουμε με το χέρι. Αλείφουμε την επιφάνεια με αυγό και γάλα και πασπαλίζουμε με άσπρο και μαύρο σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί η σφολιάτα μας.
Σερβίρουμε τα Σφολιατάκια ζεστά με μέλι.