Από το faganoula.gr

Ώρα για brunch! Ή μάλλον… Δεκατιανό! Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε ένα τόσο γρήγορο και εύκολο δεκατιανό;

Υλικά (για 1 μερίδα)

  • 2 πιτάκια μικρά
  • 1 αυγό
  • 2 φέτες μπέικον
  • 2 φέτες μαλακό κατσικίσιο τυρί Μαστέλο ®
  • 3-4 τοματίνια κομμένα στα δύο
  • λίγα φυλλαράκια μαϊντανού

Εκτέλεση

  1. Ψήνουμε τα πιτάκια στην τοστιέρα.
  2. Ψήνουμε, επίσης και το μαλακό τυρί μέχρι να χρυσαφίσει.
  3. Τηγανίζουμε το αυγό μας και το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
  4. Βάζουμε στο πιάτο την μια πιτούλα και τοποθετούμε πάνω τις ψημένες φέτες τυριού.
  5. Επαναλαμβάνουμε με την δεύτερη πιτούλα προσθέτοντας πάνω της το αυγό και το μπέικον.

Σερβίρισμα

Σερβίρουμε με δροσερά τοματίνια και μαϊντανό!

Απολαυστικό, χορταστικό και εύκολο!