Από το xenias_foodstories
Υλικά
Υλικά για τις κρέπες:
- 1 και μισή κούπα αλευρι γ.ο.χ.
- 1 και μισή κούπα φρέσκο γάλα
- 2 αυγά
- 1κσ. Ζαχαρη
- 1κ.γλ. αλάτι
- 2κσ. Βούτυρο λιωμένο
- Λίγο βούτυρο για το τηγάνι
Υλικά για τη γέμιση:
- 1 κούπα μανιτάρια φρέσκα
- 2 στήθη κοτόπουλο
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος
- Αλάτι,πιπέρι
- Φρέσκια ρίγανη η θυμάρι
- 100γρ. Μαστέλο κατσικάκι
Για το ταψάκι στο φούρνο :
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος
- Τριμμένο μαστέλο και λίγη μοτσαρέλα.
Εκτέλεση
- Ετοιμάζουμε αρχικά τη ζύμη ανακατεύοντας τα υλικά πολύ καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν τα υλικά για μισή ώρα.
- Ετοιμάζουμε τη γέμιση, τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες, προσθέτουμε τα μανιτάρια να πάρουν και αυτά χρώμα μαζί με τα φρέσκα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί τριμμένο και αφήνουμε στην άκρη.
- Γεμίζουμε τις κρέπες, κλείνουμε πρώτα τις άκρες και μετά ρολάρουμε. Τοποθετούμε με τη ένωση από κάτω. Συνεχίζουμε με όλες τις κρεπούλες και τις προσθέτουμε τη κρέμα και τα τυράκια και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν στους 175°.