Από το Bearfoot In The Park
Υλικά
- 400 γρ έτοιμα βρασμένα και στραγγισμένα ρεβίθια.
- 1 ή και παραπάνω πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κυβάκια
- μερικά ντοματίνια κομμένα στα 2 ή στα 4
- Σταφύλι αν έχετε.. εγώ είχα σταφίδα ψιλή σχεδόν το ίδιο μέγεθος με τα ρεβίθια
- Κρεμμυδάκι φρέσκο ή κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- λάδι και ξίδι για το ντρέσινγκ σε αναλογία 3 προς 1
- αλάτι πιπέρι και κανένα ωραίο αρωματικό..
- Εγώ είχα και υπέροχο Μαστέλο οπότε έβαλα 4 ωραία κομμάτια σε ένα τηγάνι και τα προσέθεσα τελευταία στιγμή στη σαλάτα..
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια, την πιπεριά, τα ντοματίνια και τα αρωματικά και τα βάζετε σε ένα μπολ.
- Προσθέτετε τα φρούτα κομμένα σε μικρά κομματάκια αν χρειάζεται και τα ανακατεύετε και αυτά.
- Ετοιμάζετε ένα ντρέσινγκ με λεμόνι ή ξίδι, μέλι, μουστάρδα, ότι σας φωτίσει ο καλός Θεός και ΠΑΡΑ πολύ ΚΑΛΟ ελαιόλαδο. Αδειάζετε το ντρέσινγκ στη σαλάτα και ανακατεύετε καλά!
- Δοκιμάζετε, διορθώνετε με αλάτι και πιπέρι και τελευταία στιγμή τηγανίζετε το τυρί και το βάζετε πριν σερβίρετε.