Συνταγή από Mrs Olivespoon

Υλικά

  • 6 κολοκύθια
  • 2 καρότα
  • 2 αυγά
  • 150γρ. Κατσικάκι Μαστέλο
  • 35ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • Φρέσκο δυόσμο
  • Φρέσκο άνηθο
  • 100γρ. αλεύρι γ.ο.χ
  • 1 κουτ. γλυκού baking powder

 

Εκτέλεση

  1. Τρίβουμε τα κολοκύθια και τα καρότα στο τρίφτη, τα στραγγίζουμε να φύγουν τα υγρά και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε μέσα τα αυγά και το Κατσικάκι Μαστέλο τριμμένο. Ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Αφού γίνουν ένα ρίχνουμε μέσα σταδιακά το αλεύρι με το baking powder. Θέλουμε έναν αρκετά πηχτό χυλό.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου για 30 λεπτά. Θέλουμε να βγαίνει στεγνό το μαχαίρι μας από το κέντρο της πίτας και να έχει πάρει ωραίο χρώμα.