Από το Bearfoot In The Park

Υλικά:

  • 400 γρ έτοιμα βρασμένα και στραγγισμένα ρεβίθια.
  • 1 ή και παραπάνω πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • μερικά ντοματίνια κομμένα στα 2 ή στα 4
  • Σταφύλι αν έχετε.. εγώ είχα σταφίδα ψιλή σχεδόν το ίδιο μέγεθος με τα ρεβίθια
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο ή κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • λάδι και ξίδι για το ντρέσινγκ σε αναλογία 3 προς 1
  • αλάτι πιπέρι και κανένα ωραίο αρωματικό..
  • Εγώ είχα και υπέροχο Μαστέλο οπότε έβαλα 4 ωραία κομμάτια σε ένα τηγάνι και τα προσέθεσα τελευταία στιγμή στη σαλάτα..

 

Εκτέλεση:

  1. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια, την πιπεριά, τα ντοματίνια και τα αρωματικά και τα βάζετε σε ένα μπολ.

     

  2. Προσθέτετε τα φρούτα κομμένα σε μικρά κομματάκια αν χρειάζεται και τα ανακατεύετε και αυτά.

     

  3. Ετοιμάζετε ένα ντρέσινγκ με λεμόνι ή ξίδι, μέλι, μουστάρδα, ότι σας φωτίσει ο καλός Θεός και ΠΑΡΑ πολύ ΚΑΛΟ ελαιόλαδο. Αδειάζετε το ντρέσινγκ στη σαλάτα και ανακατεύετε καλά!
  4. Δοκιμάζετε, διορθώνετε με αλάτι και πιπέρι και τελευταία στιγμή τηγανίζετε το τυρί και το βάζετε πριν σερβίρετε.