Από το Marysgramm

Υλικά για 2 μερίδες

  • 3 κολοκυθάκια baby κομμένα σε φέτες
  • 1 πιπεριά πορτοκαλί κομμένη σε κύβους
  • 10 τοματίνια
  • λίγο ελαιόλαδο
  • μαϊντανό
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμπόκι/αρακά βρασμένο
  • 200 γρ αγελαδινό τυρί Μαστέλο κομμένο σε κυβάκια
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού βρασμένα ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 1 στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια
  • αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Βάλτε την γκριλιέρα να ζεσταθεί.
  2. Βάλτε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ και ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι.
  3. Ψήστε τα στην γκριλιέρα για 5 λεπτά σε μεσαία φωτιά.
  4. Στην συνέχεια θα κάνετε το ίδιο και με το κοτόπουλο. Στο κοτόπουλο το μόνο που βάζω είναι ένα mix μπαχαρικών για κοτόπουλο.
  5. Αφού ψηθούν όλα αυτά, θα ψήσετε στην συνέχεια το αγελαδινό τυρί Μαστέλο να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές και θα το αφαιρέσετε σε ένα πιάτο.
  6. Ενώ θα βράζετε τα ζυμαρικά, 2 με 3 λεπτά όχι περισσότερο, στην γκριλιέρα θα αφήσετε το κοτόπουλο και τα λαχανικά, θα ρίξετε τα ζυμαρικά μέσα στην γκριλιέρα με μια κουτάλα για να υπάρχει και νερό από ζυμαρικά έτσι ώστε να τελειώσει το βράσιμο(των ζυμαρικών) στην γκριλιέρα μαζί με τα υπόλοιπα.
  7. Τέλος, θα ενώσετε όλα τα υλικά μαζί, θα βάλετε το καλαμπόκι, τον αρακά, λίγο ελαιόλαδο, μαϊντανό και το αγελαδινό τυρί Μαστέλο στο τέλος.

 

Καλή απόλαυση!