Υλικά για 4 άτομα
- 1/2 κιλό φιλέτο χοιρινό
- 200 γρ. μαστέλο σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 150 γρ. κρασί λευκό
- 1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
- 1 πράσο σε ροδέλες
- 1 κ.γ. φασκόμηλο ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. σουσάμι
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Κόβουμε το φιλέτο κυβάκια.
- Σωτάρουμε το σκόρδο με τα λαχανικά στο ελαιόλαδο για 1′ ρίχνουμε το φιλέτο και γυρίζουμε για 2-3′.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Μετά από λίγο ρίχνουμε το φασκόμηλο, το Μαστέλο, το σουσάμι και αλατοπιπερώνουμε.
- Αφήνουμε την τηγανιά να μελώσει για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.