Υλικά για 4 άτομα

  • 1/2 κιλό φιλέτο χοιρινό
  • 200 γρ. μαστέλο σε κύβους
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 150 γρ. κρασί λευκό
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
  • 1 πράσο σε ροδέλες
  • 1 κ.γ. φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. σουσάμι
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το φιλέτο κυβάκια.
  2. Σωτάρουμε το σκόρδο με τα λαχανικά στο ελαιόλαδο για 1′ ρίχνουμε το φιλέτο και γυρίζουμε για 2-3′.
  3. Σβήνουμε με το κρασί.
  4. Μετά από λίγο ρίχνουμε το φασκόμηλο, το Μαστέλο, το σουσάμι και αλατοπιπερώνουμε.
  5. Αφήνουμε την τηγανιά να μελώσει για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.