Υλικά
- 1 κεφ. ανθότυρο Μαστέλο® 450 γρ. περίπου
- ένα ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ένα φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- μισό φλιτζανάκι του καφέ χυμό λεμονιού
- δύο σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- παξιμαδάκια και φρέσκο ψωμί
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μίξερ με μαχαίρι το μαϊντανό και το σκόρδο και αφού κοπούν, προσθέτουμε το Ανθότυρο Μαστέλο® και τα υπόλοιπα υλικά. Δουλεύουμε στην υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει σαν αλοιφή. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε εάν χρειάζεται αλάτι ή λεμόνι. Μπορούμε να σερβίρουμε αυτό το ντιπ ως ορεκτικό με μπαστουνάκια αγγουριού και καρότου ή ως συνοδευτικό σε πατάτες ψημένες στο αλουμινόχαρτο ή με κρέας ψητό. Διατηρείται έως και 10 ημέρες στο ψυγείο.