Από το Cook The Picture
Υλικά
- 2 αυγά μέτρια ή large
- λίγο γάλα φρέσκο ή αραιωμένο εβαπορέ
- 4 φέτες ψωμί (ότι προτιμάτε ακόμη και του τοστ)
- βούτυρο για το τηγάνισμα
- 4 φέτες Κατσικάκι Μαστέλο
- διάφορα φρούτα εποχής
- μέλι κατά προτίμηση πεύκο ή έλατο
- κανέλα
Εκτέλεση
- Σπάμε τα αυγά σε βαθύ πιάτο, ρίχνουμε το γάλα και τα χτυπάμε καλά με πιρούνι. Μουλιάζουμε καλά τις φέτες του ψωμιού, γυρίζοντάς τες και από τις δύο πλευρές.
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι. Τις τηγανίζουμε, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και από τις δυο πλευρές.
- Τοποθετούμε σε πιατέλα ή πιάτα και βάζουμε από μια φέτα μαστέλο σε κάθε μια.
- Γαρνίρουμε με τα φρούτα, πασπαλίζουμε με κανέλα και περιχύνουμε με το μέλι πριν τις σερβίρουμε. Τρώγονται ζεστές ή χλιαρές.