ΥΛΙΚΑ

Για τη σαλάτα

  • 300 γρ. λάχανο λευκό ,λεπτοκομμένο
  • 200 γρ λάχανο κόκκινο, λεπτοκομμένο
  • 80 γρ. πράσινο μήλο σε μικρές φέτες
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος, ½ σκελίδα σκόρδο
  • 100 γρ μαλακό τυρί Μαστέλο® κομμένο σε κομματάκια

Για τη βινεγκρέτ

  • 200 γρ. ελαιόλαδο
  • 60 γρ. ξίδι λευκό, μπαλσάμικο
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • 50 γρ. μέλι
  • 50 γρ. νερό
  • αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα. Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και το νερό στο μπλέντερ.
Ξεκινάμε το μπλέντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο.
Αν δούμε ότι η βινεγκρέτ πήζει πολύ αραιώνουμε με νερό.