Από το Cook The Picture

Υλικά

  • 2 αυγά μέτρια ή large
  • λίγο γάλα φρέσκο ή αραιωμένο εβαπορέ
  • 4 φέτες ψωμί (ότι προτιμάτε ακόμη και του τοστ)
  • βούτυρο για το τηγάνισμα
  • 4 φέτες Κατσικάκι Μαστέλο
  • διάφορα φρούτα εποχής
  • μέλι κατά προτίμηση πεύκο ή έλατο
  • κανέλα

 

Εκτέλεση

  1. Σπάμε τα αυγά σε βαθύ πιάτο, ρίχνουμε το γάλα και τα χτυπάμε καλά με πιρούνι. Μουλιάζουμε καλά τις φέτες του ψωμιού, γυρίζοντάς τες και από τις δύο πλευρές.
  2. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι. Τις τηγανίζουμε, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και από τις δυο πλευρές.
  3. Τοποθετούμε σε πιατέλα ή πιάτα και βάζουμε από μια φέτα μαστέλο σε κάθε μια.
  4. Γαρνίρουμε με τα φρούτα, πασπαλίζουμε με κανέλα και περιχύνουμε με το μέλι πριν τις σερβίρουμε. Τρώγονται ζεστές ή χλιαρές.