Μαλακό τυρί Μαστέλο® στο σαγανάκι με μανταρίνι

Η Χίος στα καλύτερα της!

Υλικά
– 1 κεφαλάκι Μαλακό τυρί Μαστέλο® (κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ.)
– ελάχιστο ελαιόλαδο
– μαρμελάδα μανταρίνι

Εκτέλεση

Σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ή και καθόλου ελαιόλαδο
ψήνουμε τις φέτες από το Μαστέλο® για 3 λεπτά από κάθε πλευρά
Το σερβίρουμε ζεστό μέσα στο σαγανάκι με μια κουταλιά μαρμελάδα
και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υπέροχο ορεκτικό με ξεχωριστή γεύση και άρωμα Χίου!