Τυροπιτάκια με Ανθότυρο Μαστέλο®

Υλικά
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 250 γρ. βούτυρο, 150 γρ. Ανθότυρο  Μαστέλο®, 50 γρ. τυρί "Άλμης Μαστέλο", 2 αυγά, δυόσμος, λίγο αλάτι, πιπέρι, ένα αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα για το άλειμμα.

Για να φτιάξουμε την ζύμη, ανακατεύουμε το άλευρι, το αλάτι, το γιαούρτι και το βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ώσπου να πάρουμε μία μαλακή ζύμη. Ξύνουμε το  τυρί " Μαστέλο" αλμυρό  και ανακατεύουμε καλά με το Ανθότυρο  " Μαστέλο" και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο, την κόβουμε σε δίσκους διαμέτρου 10 εκατοστών και βάζουμε μία κουταλιά του γλυκού από την γέμιση στο καθένα. Αλείφουμε με λίγο νερό τις άκρες για να κολλήσουν και κλείνουμε σε μισοφέγγαρα. Αλείφουμε με πινέλο την επιφάνεια με το μίγμα αυγού και γάλακτος. Ψήνουμε σε φούρνο 180 βαθμών για 20' περίπου.