Τυρομυτζήν με Ανθότυρο  Μαστέλο® (παραδοσιακή συνταγή του Πόντου, ορεκτικό για 6 άτομα)

Υλικά
Ανθότυρο  Μαστέλο® 700γρ. περίπου, 1 ματσάκι μαϊντανό, 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο, 1/2 φλυτζανάκι του καφέ χυμό λεμονιού, 2 σκελίδες σκόρδο, αλάτι, πιπέρι.

Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό και λιώστε το σκόρδο. Βάλτε σε μίξερ με μαχαίρι το  Ανθότυρο  Μαστέλο® με τα μυρωδικά και προσθέστε σταδιακά όλα τα υλικά, μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα ομοιογενές.

Βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει. Σερβίρετε πάνω σε φέτες ντομάτας και γαρνίρετε με φυλλαράκια μαϊντανό. Εναλλακτικά αλείψτε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και σερβίρετε σαν ορεκτικό.