Σάντουιτς με Κατσικάκι Μαστέλο®

Υλικά για ένα σάντουιτς:
2 φέτες μαλακό τυρί  Κατσικάκι Μαστέλο®
1 ατομικό ψωμάκι
2κ.σ. κέτσαπ
2 πιπεριές Φλώρινης, ξεσποριασμένες
2 φέτες ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
2 κουταλιές της σούπας κιμάς
(όπως το φτιάχνουμε για τα μακαρόνια ή το παστίτσιο)
ή 2 κουταλιές του γλυκού πάστα ελιάς
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση :
Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση και αλείφουμε τις δυο πλευρές του με κέτσαπ Απλώνουμε πάνω στη μια πλευρά μια πιπεριά, μια φέτα ντομάτα , το μισό τυρί  Κατσικάκι Μαστέλο® αλάτι και πιπέρι και μια κουτ. κιμά, συνεχίζουμε επαναλαμβάνοντας τα υλικά. Σκεπάζουμε με το άλλο ψωμάκι, κόβουμε το σάντουιτς στη μέση και ψήνουμε για 3 λεπτά σε προθερμασμενο φούρνο. Σερβίρουμε με τραγανή πράσινη σαλάτα και έχουμε ένα πλήρες γεύμα.