Πίτσα με μαλακό τυρί  Μαστέλο® (για 4 άτομα)

Υλικά
220 γραμ. αλεύρι, 10 γραμ. μαγιά μπύρας, μία κουταλιά της σούπας λάδι, μία πρέζα αλάτι, ένα κουταλάκι κοφτό ζάχαρη, 200 γραμ. μαλακό τυρί  Μαστέλο®, σάλτσα ντομάτας, ροδέλες πιπεριάς και ελιές.

Τρίψτε σε ένα μπωλ την μαγιά με τα δάκτυλα και λιώστε την σε δύο κουταλιές χλιαρό νερό προσθέτοντας μία κουταλιά αλεύρι και την ζάχαρη. Ανακατάψτε και αφήστε το προζύμι μισή ώρα. Κάντε το υπόλοιπο αλεύρι ένα βουναλάκι, ανοίξτε μία λακούβα στην μέση, προσθέστε το προζύμι και σιγά σιγά 8 κουταλιές χλιαρό νερό, το αλάτι και ζυμώστε το μίγμα. Κάντε την ζύμη μία μπάλα, σκεπάστε την και αφήστε την σε ζεστό μέρος για δύο ώρες.

Ετοιμάστε τη σάλτσα προσθέτοντας στη ντομάτα λίγο λάδι καλής ποιότητας, αλάτι, πιπέρι, λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό, ζάχαρη και βράστε λίγα λεπτά μέχρι να δέσει. Βάλτε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψί, στρώστε την σάλτσα, το μαλακό τυρί  Μαστέλο® κομμένο σε λεπτές φέτες, τις πιπεριές και τις ελιές. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.