Πιτάκια με μπέικον και Κατσικάκι Μαστέλο®

Υλικά :
μισό πακέτο σφολιάτα
ένα αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα
ένα φλιτζάνι μπέικον , ψιλοκομμένο
ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. ξυσμένο Κατσικάκι Μαστέλο®
ένα κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό
μία κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγο βούτυρο


Εκτέλεση :
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το μπέικον . Προσθέστε το μαϊντανό και το πιπέρι και αφήστε το να κρυώσει καλά. Απλώστε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, αλείψτε όλο το φύλλο με το αυγό και το γάλα, πασπαλίστε με το μισό από το ξυσμένο Κατσικάκι Μαστέλο® στο κέντρο και βάλτε το μείγμα με το μπέικον κατά μήκος του φύλλου σε μια φαρδιά λωρίδα. Διπλώστε στη μέση κατά μήκος, σκεπάζοντας το μείγμα , αλείψτε με αυγό την επάνω επιφάνεια της διπλωμένης ζύμης και πασπαλίστε με το υπόλοιπο ξυσμένο Κατσικάκι Μαστέλο®. Τυλίξετε σφιχτά σε ρολό, κόψτε το σε χοντρές φέτες πάχους 3-4 εκ. και τοποθετήστε τις σε βουτυρωμένο ταψί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά. Σερβίρετε τις πιττούλες ζεστές.