Κατσικάκι Μαστέλο® σε Φύλλο παραδοσιακό (ορεκτικό για 4 άτομα)

Υλικά
200 γρ. Κατσικάκι Μαστέλο® , 250 γρ. φύλλο σφολιάτας παραδοσιακό, ελαιόλαδο για τηγάνισμα, 25 γρ. μέλι, 10 γρ. νερό, 15 γρ. ούζο

Απλώστε το φύλλο της σφολιάτας και τοποθετήστε μέσα το Κατσικάκι Μαστέλο® σε ολόκληρο κομμάτι. Κλείστε το σε σχήμα σταυρού και τηγανιστέ το σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.

Σε τηγάνι αραιώστε το μέλι με το νερό και το ούζο. Ραντίστε με το ζεστό αυτό μείγμα το Κατσικάκι Μαστέλο® σε φύλλο παραδοσιακό και σερβίρετε αμέσως.