Μαλακό τυρί  Μαστέλο® Σαγανάκι με σάλτσα ντομάτας

Υλικά
Μαλακό τυρί  Μαστέλο® (κομμένο σε φέτες πάχους 1εκ.), αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 αυγό, αλάτι, πιπέρι, 4 κουταλιές ψιλοκομμένη ντομάτα, ελαιόλαδο, ελάχιστη ζάχαρη, βασιλικός ψιλοκομμένος, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.

Αλευρώνουμε το μαλακό τυρί  Μαστέλο®, το περνάμε από το αυγό και το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές σε βαθύ τηγάνι με πολύ λάδι για να μην κολλήσει. Το βγάζουμε από το τηγάνι και το τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας. Το σερβίρουμε ζεστό με φρέσκια σάλτσα ντομάτας που έχουμε φτιάξει με τον ακόλουθο τρόπο. Προσθέτουμε στη ντομάτα λίγο λάδι καλής ποιότητας, αλάτι, πιπέρι, λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό, ζάχαρη και βράζουμε λίγα λεπτά μέχρι να δέσει. Γίνεται θαυμάσιο σαγανάκι και χωρίς αυγό ή αλεύρι.