Μακαρόνια Χερίσια με  Μαστέλο® Αλμυρό

Υλικά για τα μακαρόνια
1 κιλό αλεύρι, 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο,1/2 κουτ. αλάτι, κλαδάκια σπάρτου ή καλαμάκια για σουβλάκι.

Για το σερβίρισμα:
Τυρί Μαστέλο® Αλμυρό, σάλτσα ντομάτας.

Σε μια λεκάνη βάλτε το αλεύρι και κάνοντας λακκούβα στη μέση ρίχνετε το λάδι, το αλάτι και χλιαρό νερό ώστε να φτιάξετε μια αρκετά σφιχτή ζύμη. Παίρνετε ένα κλωναράκι ή ένα καλαμάκι, κόβετε βολαράκια ζύμη και τα "τρίβετε" γύρω από το κλωναράκι για να αποκτήσει το μακαρόνι τρύπα στη μέση.

Ψήστε τα όπως τα χοντρά μακαρόνια, αφού τα αφήσετε να στεγνώσουν σε δροσερό μέρος για 1-2 ώρες. Τα σερβίρετε με τυρί " Μαστέλο" Αλμυρό και σάλτσα ντομάτας.