Cheese cake με κυδώνι

Υλικά για τέσσερα άτομα:
2 πακέτα μπισκότα ολικής άλεσης
1 πακέτο βούτυρο φρέσκο 250 γρ.
1 Ανθότυρο Μαστέλο®
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλιά σούπας στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι


Εκτέλεση :
Σ’ ένα τηγάνι λιώστε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο ,στο μπολ του μίξερ βάζετε τα μπισκότα και τα θρυμματίζετε, τα προσθέτετε στο τηγάνι και ανακατεύετε ώσπου να ενωθούν με το βούτυρο. Σε μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα στρώνετε το μείγμα των μπισκότων και το πιέζετε με ένα κουτάλι για να ενωθούν σε μια επίπεδη και σκληρή βάση. Για την κρέμα χτυπάτε σε μίξερ με μαχαίρι, τo Ανθότυρο Μαστέλο® προσθέτοντας σταδιακά, το ζαχαρούχο γάλα, το στραγγιστό γιαούρτι και το χυμό λεμονιού, μέχρι να έχετε μια άφρατη και ομοιογενή κρέμα. Μοιράστε το μείγμα της κρέμας πάνω στα μπισκότα τα οποία έχουν ήδη κρυώσει και βάλτε το γλυκό για 2 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο. Βάλτε το γλυκό κυδώνι πάνω από την κρέμα και αφού αφαιρέσετε προσεκτικά την φόρμα σερβίρετε.